La Dietrich voor het voetlicht in Cultuurkoepel Heiloo.
La Dietrich voor het voetlicht in Cultuurkoepel Heiloo. (Foto: Martin Pluimers)

Muziek Marlene Dietrich in Koepel

HEILOO - Cultuurkoepel Heiloo biedt tweede paasdag een mooie muzikale ode aan Marlene Dietrich, onder het genot van een high wine.

Tijdens deze muziektheaterproductie met oorspronkelijk filmmateriaal over het werk en leven van Marlene Dietrich maakt het publiek opnieuw kennis met de magie van de meest legendarische diva van de 20ste eeuw in een 'tour de chant' van Berlijn naar Hollywood, Las Vegas en Parijs. Compleet met theaterscènes uit haar turbulente leven, foto's en beelden uit de époque van Dietrich.

Deze innerlijk tegenstrijdige persoonlijkheid wordt op indringende wijze vertolkt door Chansonnière La Sirène - Wilma Bakker, Von Kopf bis Fuss. Stap tweede paasdag in een wereld vol smaak en gezelligheid in de prachtige Cultuurkoepel. Vier voortreffelijke wijnen zijn geselecteerd, die elk op hun eigen manier het beste in de geserveerde hapjes naar boven brengen. Een high wine omlijst met een muzikale, filmische voorstelling en hommage aan de onvergetelijke La Dietrich.

Bij te wonen maandag 1 april (tweede paasdag) in Cultuurkoepel Heiloo op het Willibrordusterrein, aanvang 14:00 uur. Kijk voor informatie, reserveren en de gehele programmering op:

www.cultuurkoepelheiloo.nl.