Ellen ten Damme.
Ellen ten Damme. (Foto: aangeleverd)

Yes In My BackYard in Victoriepark met onder meer Ellen ten Damme

ALKMAAR - Yes in my backyard strijkt 24 mei tot en met 26 juni weer neer in het Victoriepark, dat wordt omgetoverd tot festivalterrein met theatervoorstellingen en concerten. Het is een samenwerking tussen Karavaan en Podium Victorie.

Op het festivalterrein zien bezoekers performances die later dit jaar ook op evenementen zoals Oerol, Lowlands en Best Kept Secret te bewonderen zijn. Bezoekers zien live-concerten, spoken word en straattheater op het gras. Ze kunnen deelnemen aan diverse activiteiten voor groot en klein. Er zijn drankjes verkrijgbaar en foodtrucks verzorgen de hapjes.  

Magic Tom&Yuri

Hoogtepunten van dit festival zijn onder meer de magische en absurde performance van Magic Tom & Yuri, die eerder al Lowlands veroverden en de meertalige melodieƫn van Ellen ten Damme. Elmer neemt je mee op een brutale rit vol energie, terwijl Apennoten pop een unieke kans biedt om met je kinderen te genieten van diverse muziekgenres, bekend van Zappelin. Droom Dit neemt je mee met hun poƫtische teksten, terwijl Ernst Jansz, de oprichter van Doe Maar, zorgt voor kippenvelmomenten met zijn optreden, geliefd bij fans van Dylan en Nijgh.

Tickets

Toegang tot het festival kost slechts 7,50 euro en daarvoor krijg je onder meer gratis straattheater en muziek. Concert- en theaterliefhebbers kunnen vanaf 20 maart losse tickets kopen. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Kijk voor informatie en reserveren op de website:

www.yesinmybackyard.nl



All Inclusive.
Derk Stenvers Serioos