Alles is te leren.
Alles is te leren.

Digitale overheid

HEILOO - Een verhuizing doorgeven aan de gemeente, huurtoeslag aanvragen… allemaal zaken die tegenwoordig digitaal gaan. vaak is hiervoor ook een DigiD nodig. Wilt u leren hoe u dit zelf kunt doen? Volg dan de cursus ‘werken met de digitale overheid’ bij Bibliotheek Heiloo en leer hoe zaken met de overheid via internet snel en makkelijk te regelen.

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten, waar deelnemers een DigiD leren aan te vragen en te gebruiken. Bovendien ook hoe handig informatie op te zoeken op websites van de overheid, zoals de Belastingdienst en het UWV. Iedereen krijgt veel tips, trucs en ruimte voor vragen.

Bibliotheek Heiloo stelt computers beschikbaar waarop kan worden gewerkt, plus een werkboek waarmee deelnemers oefeningen kunnen maken en alles nog eens rustig kunnen nalezen.

Cursusdata

Bij voldoende aanmeldingen is de cursus woensdag 3, 10 en 17 april van 10.00 tot 12.00 uur. Er zijn geen kosten aan deze cursus verbonden. Deelnemers dienen wel al wat bekend zijn met het gebruik van computer en internet. Wie dat eerst wil leren, kan de basiscursus ‘computer en tablet voor beginners’ doen.

Opgave bij de servicebalie, telefonisch 072-5330670 of via www.bibliotheekheiloo.nl.