Toneelopvoering 'Tante Bella's Beautysalon'.
Toneelopvoering 'Tante Bella's Beautysalon'. (Foto: aangeleverd)

Klucht ‘Tante Bella’s Beautysalon’ in Waarland

Uitgaan

WAARLAND - De korte toneelopvoering ‘Tante Bella’s Beautysalon’ speelt vrijdag 22 en zaterdag 23 maart in Dorpshuis Waarland, geregisseerd door Jos de Jong. Het belooft een klucht met de meest absurde situaties en een waterval aan grappen. 

Tante Bella, de tante van Berend en Albert, is overleden. Berend en Albert hebben hier niet zo erg om gerouwd, want een band met hun tante hadden ze niet. Sterker nog, eigenlijk zijn ze zelfs wel blij met haar overlijden. Nu hebben ze immers een erfenis, bestaande uit een verpauperde beautysalon. Berend is ervan overtuigd dat de salon met een likje verf voor goud geld te verkopen is, maar tot die tijd moet de salon wel doordraaien en is er personeel nodig. De klantenkring is ook niet de makkelijkste. En zijn Berend en Albert eigenlijk wel de enige erfgenamen? 

Kaarten 

Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar aan de deur en kosten 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 16 jaar. Reserveren is niet nodig, maar vol is vol. De zaal opent om 19.15 uur. De opvoering begint om 20.00 uur in het dorpshuis aan Kerkstraat 63 in Waarland.