Sportweek Langedijk.
Sportweek Langedijk. (Foto: aangeleverd)

Wandel4daagse en Sportweek Langedijk 2024

Nieuws

DIJK EN WAARD - Nh1816 Verzekeringen is ook dit jaar hoofdsponsor van de Wandel4daagse en Sportweek Langedijk. Dijk & Waard Sport is blij met Nh1816 als partner. “Dankzij Nh1816 Verzekeringen is dorpskern Langedijk verzekerd van twee prachtige evenementen. We zijn als Dijk & Waard Sport trots dat we deze evenementen kunnen organiseren”, aldus Rick Dekker van Dijk & Waard Sport.

Nh1816 is een werkgever en verzekeraar in de gemeente. Nh1816 draagt graag bij aan lokale maatschappelijke goede doelen en initiatieven. Vandaar dat er ook dit jaar weer is gekozen voor het ondersteunen van een lokaal maatschappelijk goed doel tijdens de Wandel4daagse en Sportweek.

Rick legt uit: “Dit jaar vragen we extra aandacht voor kinderboerderij De Beestenboel. De kinderboerderij is ingericht voor kinderen en volwassenen, om kennis te kunnen maken met de boerderijdieren. De kinderboerderij heeft zowel een educatieve als recreatieve functie. Tijdens de evenementen organiseren we verschillende acties waarmee we hopen een mooie bijdrage te kunnen leveren aan deze organisatie. Nh1816 zal naast een bijdrage in de exploitatie en organisatie van de twee evenementen ook een donatie doen aan het gekozen goede doel.”

Wandel4daagse

De Nh1816 Wandel4daagse Langedijk editie 2024 vindt plaats van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni. De inschrijving via de scholen gaat binnenkort van start. Vanaf 1 mei is inschrijven via de website van Dijk & Waard Sport mogelijk. Om een medaille te verdienen moeten de deelnemers minimaal drie dagen de routes bewandelen. De routes van 2,5, 5 en 10 kilometer per dag, lopen door en rond de gemeente Dijk en Waard.

Sportweek

De Nh1816 Sportweek Langedijk wordt gehouden van zondag 16 tot en met zaterdag 22 juni. In samenwerking met een aantal sportverenigingen staat een mooi programma klaar. Inschrijven kan via www.dijkenwaardsport.nl.