Trio Vierstemmig bestaat uit Evelien Hofhuis, Jos Ahlers, Michel Corten en Hans Goes.
Trio Vierstemmig bestaat uit Evelien Hofhuis, Jos Ahlers, Michel Corten en Hans Goes. (Foto: aangeleverd)

Pasen voor Beginners, een alternatieve Passion

HAARLEM - Voor het eerst in Haarlem is er de muzikale theatershow ‘Pasen voor Beginners’. Geen Passion, maar een vrolijke show met het bekende Haarlemse Trio Vierstemmig om voor eens en voor altijd te leren wat Pasen nou precies inhoudt. Van 30 maart tot en met 1 april in de theaterzaal van Hello I’m Local in de Spaarnwouderstraat 124 in Haarlem.

Bijna iedereen viert Pasen. Het is na kerst het belangrijkste feest op de kalender. Toch weet, blijkt uit onderzoek, 45% van de Nederlanders helemaal niet wat we vieren. Eieren, hazen, brunches, kruizen; het loopt allemaal hopeloos door elkaar. Maar daar komt binnenkort gelukkig verandering in.

Michel Corten, een van de spelers, legt uit: “Terwijl de traditionele 'Passion' de kern van het Paasverhaal viert, neemt Trio Vierstemmig het publiek mee op een vrolijke reis van emotie en verbeelding langs alle clichés die bij Pasen horen.”

Guilty pleasures

Trio Vierstemmig is vooral bekend om hun vrolijke repertoire op diverse podia tijdens festivals in de stad. Na hun uitverkochte kerstshow nemen de vier zangers en acteurs het publiek nu mee in de wereld van Pasen. Aan de hand van een bonte verzameling ‘guilty pleasures’, wordt duidelijk hoe het precies zit met dat Paasfeest. Wie waren de hoofdrolspelers? Waar komen die eieren vandaan. En wie is toch die haas?

 

Trio Vierstemmig bestaat uit Evelien Hofhuis, Jos Ahlers, Michel Corten en Hans Goes. De voorstelling is mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Cultuurstimuleringsfonds van de Gemeente Haarlem. Voor meer informatie en tickets: www.triovierstemmig.nl