Ook in Haarlem wordt de rode loper vrijdag uitgerold.
Ook in Haarlem wordt de rode loper vrijdag uitgerold. (Foto: aangeleverd)

Søstrene Grene opent in Haarlem

HAARLEM - De inwoners van Haarlem en omstreken kunnen vanaf 29 maart genieten van Deense ‘Hygge’ wanneer Søstrene Grene haar nieuwste winkelconcept in Haarlem - Anegang 6 -  introduceert.

Retail voor the Senses

De nieuwe winkel opent volgens het winkelconcept 'Retail for the Senses' - een concept dat door klanten in andere Nederlandse steden warm is ontvangen. Het winkelconcept is ontworpen om een unieke winkelervaring te bieden die de zintuigen prikkelt en uitnodigt tot een ontdekkingsreis en is gebaseerd op het bekende labyrint van Søstrene Grene, maar is natuurlijker gemaakt en geïnspireerd door het idee van ‘een stad’. 

Pleinen met productcategorieën zijn opgenomen in het ontwerp, zodat klanten tijdens hun bezoek kunnen stilstaan bij bepaalde thema’s en deze verder kunnen ontdekken. Het doel is om klanten een avontuurlijke en sensorische ervaring te bieden met het assortiment van Søstrene Grene, dat varieert van interieur en hobbyartikelen tot speelgoed, keukengerei en schrijfwaren. 

De nieuwe winkel is de vijfde Nederlandse vestiging die volgens dit idee wordt geopend. Vrijdag 29 maart zijn bezoekers welkom voor een feestelijke bijeenkomst met een rode loper en live klassieke muziek. Ook ontvangen de eerste 120 klanten een voucher voor een getuft vloeikleed van Søstrene Grene.

Mogens Schmidt, de Søstrene Grene partner achter de nieuwe winkel en de andere Nederlandse winkels, kijkt ernaar uit om de nieuwe vestiging te openen en het nieuwe winkelconcept verder neer te zetten: "We kijken ernaar uit om de nieuwe winkel in de Haarlemse binnenstad te openen en de inwoners van Haarlem en omstreken uit te nodigen om zich onder te dompelen in Søstrene Grene's sensorische winkelconcept vol avontuurlijke elementen. We doen ons uiterste best om de openingsdag feestelijk en bijzonder te maken."