Gewoon vanuit huis
Gewoon vanuit huis (Foto: aangeleverd)

The Music Project 2024: gratis muziek leren maken vanuit huis

Nieuws

Wil jij gratis muziek leren maken vanuit huis? Check dan of The Music Project van Helping Heroes iets voor jou is.

The Music Project: gratis muziek leren maken vanuit huis

Ben jij tussen de 12 en 30 jaar? Ben je creatief en droom je ervan om muziek te maken en produceren? Heb je te maken met een chronische ziekte, fysieke of psychische aandoening, of een andere reden waardoor je graag een online MDT wilt volgen? Dan is The Music Project echt iets voor jou! Een volledige gratis online training voor beginnende muzikanten/producers.

Stap voor stap

Als je deelneemt aan dit project, ontvang je gratis de officiële licentie voor Ableton Live. Ableton Live is dé software voor professionele muziekproductie op je computer. Samen met de coaches ga je stap voor stap leren hoe je daarmee zelf de vetste tracks kunt produceren.  We leren je de basisvaardigheden en geheimen van professionals.

Gratis

The Music Project is een MDT (Maatschappelijke Dienst Tijd) project van Helping-Heroes en wordt gesubsidieerd door het Ministerie van OCW. Hierdoor is deelname door jongeren van 12 tot 30 jaar uit de doelgroep gratis.

Inschrijven

Maandag 4 maart start een nieuw traject. Elke maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur. Gedurende 13 lessen. Deze kans wil je niet missen.

Inschrijven kan via de link: www.helping-heroes.nl/music/