Het personeel staat voor je klaar.
Het personeel staat voor je klaar. (Foto: aangeleverd)

Mitra drankenspeciaalzaak geopend

ALKMAAR - Op 17 januari opende een gloednieuwe Mitra drankenspeciaalzaak haar deuren aan de Muiderwaard 410. Ondernemer en eigenaar Sven Duijvelshoff is trots op deze nieuwe vestiging. Met een feestelijke opening en aantrekkelijke acties heet hij iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in deze nieuwe drankenspeciaalzaak.

In de winkel vind je een uitgebreid assortiment gedistilleerde dranken, bijzondere whisky's, diverse wijnen en natuurlijk een ruime keuze aan speciaalbieren. De drankenspeciaalzaak bevindt zich naast Jumbo Duijvelshoff en is gemakkelijk bereikbaar, met parkeergelegenheid voor de deur. Het team van Mitra Muiderwaard nodigt je graag uit om de wereld van drank te ontdekken, te proeven, te beleven en geïnspireerd te raken.

Als kennismaking met Mitra Muiderwaard ontvang je 5 euro korting bij besteding van 20 euro wanneer je de bijgevoegde kortingsbon inlevert. Deze actie is geldig vanaf woensdag 24 januari tot en met zondag 31 maart.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een indrukwekkend assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. De slijters beschikken over uitstekende kennis van dranken en culinaire combinaties. Ze delen graag boeiende achtergrondverhalen en geven deskundig advies, zoals je mag verwachten van de uitmuntende Mitra-service. Ook voor relatiegeschenken of op maat gemaakte cadeaus ben je bij Mitra aan het juiste adres. Bovendien profiteer je als Mitra Member direct en ben je als eerste op de hoogte. Zo spaar je voor persoonlijke kortingsvouchers en geniet je van extra voordeel.

Adres

Mitra Muiderwaard
Muiderwaard 410 - Alkmaar
072-5763212
www.mitra.nl/muiderwaard.