Van zo'n dansje in de huiskamer word je best wel moe, toch Iris?
Van zo'n dansje in de huiskamer word je best wel moe, toch Iris? (Foto: Aangeleverd)

Baby van de maand: 'Iris danst al mee tijdens de mini-disco'

De baby van de maand januari is dit lieve meisje: Iris Elisabeth Stoop. Iris kwam zaterdag 9 september 2023 ter wereld in het ziekenhuis van Alkmaar. Haar papa is Peter Stoop en haar mama Anne-Marije Verbeek. 

Iris werd met haar tweede naam vernoemd naar haar beide oma's, die ook Elisabeth heten. Iris maakt het heel goed, vertelt mama Anne-Marije. "Ze groeit als kool, kan al goed omrollen en 'kletst' op haar eigen manier ook al aardig wat. Het lijkt erop dat ze flink wat pit heeft, want ze laat goed van zich horen. Ook kan ze je heel indringend aankijken. Eerst een lief lachje en dan die blik; dat merkt oma ook als ze haar een flesje geeft!"

Iris vindt het heerlijk om te wandelen in de kinderwagen. "Weer of geen weer, ze geniet ervan om buiten te zijn. Ook samen met haar grote broer Laurens (2) in de activity gym vindt ze heel leuk. Daarnaast hangt ze graag op haar buik over je arm, dan wil ze ook lekker rondgedragen worden. Hoogtepunt van onze dag is als we met zijn viertjes na het eten even gaan dansen tijdens de dagelijkse mini disco in de huiskamer, ook daar geniet ze enorm van!"