Mooie acties bij De Bedden in Den Helder.
Mooie acties bij De Bedden in Den Helder. (Foto: aangeleverd)

Mooie paasacties bij De Bedden in Den Helder

DEN HELDER -  De Bedden in Den Helder is gespecialiseerd in goede slaapsystemen. Daarvoor heeft De Bedden een paar goede merken in huis. Zo is Auping, het beddenmerk uit Deventer altijd zeer vooruitstrevend met zijn ontwikkelingen op slaapgebied. 

Tweede paasdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur

Zo ontwierp Auping onlangs het eerste circulaire matras ter wereld: de 'Evolve'. Een matras waarvan na een jaar of tien dezelfde matras opnieuw gemaakt kan worden. Zo hoeven er dus geen materialen van de matras verbrand te worden en draagt Auping op een heel goede manier bij aan de inperking van de Co2 uitstoot. Tot 7 april zijn deze Auping matrassen met 15% korting verkrijgbaar. 

Hoogwaardige kwaliteit

Beka is een beddenmerk uit België dat zeer goede kwalitatieve boxsprings en matrassen maakt voor hele betaalbare prijzen. Al de matrassen en toppers zijn afgedekt met Geltex; een mengsel van gel met schuim met fantastische eigenschappen. Zo bezit het een optimale ventilatie, ideale drukverdeling, geeft een correcte ondersteuning, is gemaakt van duurzame materialen en heeft het een lange levensduur. Een Beka Choose&Snooze boxspring met Geltex matrassen is nu verkrijgbaar van € 3545,= voor € 2499,=.

Pullman boxsprings en matrassen zijn weer helemaal terug bij De Bedden in Den Helder. Het bedrijf maakt al jaren zeer hoogwaardige boxsprings en matrassen. Kenmerkend voor het merk is dat ze hele goede stoffeerders in dienst hebben hetgeen te zien is in de totale afwerking van de boxen en hoofdborden. Ook Pullman heeft een zeer scherp geprijsd boxspringprogramma: 'Express'. Voor € 2999,= is een topboxspring met gestoffeerde matrassen en topdek verkrijgbaar. Als extra komt daar nog een set bedverlichting bij ter waarde van € 255,=.

Tempur is het merk dat het echte traagschuim van NASA in de matrassen voert. Kenmerkend voor dit NASA-schuim is dat als u erop ligt het elk gedeelte van uw lichaam perfect ondersteunt en wanneer het uw lichaamstemperatuur aanneemt het materiaal drukloze eigenschappen krijgt waardoor het heel zacht op uw huid drukt en uw bloedcirculatie nergens gestremd wordt. Uw lichaam krijgt daardoor s’nachts niet zo snel de reflex om te draaien. U blijft daardoor rustig liggen en u rust beter uit. Voor de paasdagen heeft Tempur een mooie upgrade-actie voor de modellen Arc en One. U betaalt dan namelijk voor een vlakke uitvoering en krijgt een elektrisch verstelbare uitvoering geleverd. Dit is een besparing tot wel € 1500,= op het complete bed.

Nieuwsgierig geworden naar deze beddenmerken? Kom dan eens langs bij De Bedden in Den Helder op de Industrieweg 4b Ravelijncenter Den Helder www.debedden.nl