KLaar voor het het jaarlijkse Bike Festival.
KLaar voor het het jaarlijkse Bike Festival. (Foto: aangeleverd)

Het jaarlijkse Bike Festival

LANGEDIJK – Het begint traditie te worden, het jaarlijkse Bike Festival van Rood Cycle Center en Sportswearhouse. Dit jaar op 5 & 6 april. Beide bedrijven zitten alweer 2 jaar op de prachtige locatie aam de Voorburggracht in Zuid Scharwoude. Waar ze samen garant staan voor 1350m2 fietsplezier!

Nieuwste trends showen op het gebied van onderdelen en accessoires

"Het fietsseizoen komt er weer aan dus ook ons Bike Festival", vertelt de trotse eigenaar Bram Rood. "We maken er weer een feestje van, met al het moois wat we te bieden hebben op het gebied van e-bikes, sportfietsen, accessoires en kleding. We zorgen ook voor een hapje en drankje zodat er echt een festival sfeer ontstaat."

Ook Sportswearhouse is helemaal klaar voor het Bike Festival met een prachtige en uitgebreide collectie kleding, schoenen en helmen van diverse merken. Tijdens het Bike Festival kan er onder andere gefietst worden op de nieuwste interactieve indoor trainers van Garmin/Tacx en er zijn mooie prijzen te verdienen voor diegene die de snelste tijd neerzet!

Acties

Op het Bike Festival zullen zij de nieuwste trends showen op het gebied van onderdelen en accessoires. Ook zullen er verschillende merken aanwezig zijn met de nieuwste modellen. Ook zijn er diverse leuke acties! Zo maakt iedereen die de bon uit deze krant ingevuld inlevert kans op mooie prijzen.

5 en 6 april

Al met al reden genoeg om langs te komen op vrijdag 5 april van 10:00 tot 18:00 uur en zaterdag 6 april van 09:00 uur tot 16:00 uur 26 maart.