Rick van Lierop heeft onlangs de nieuwe bedrijfswagen afgeleverd aan Bert,.
Rick van Lierop heeft onlangs de nieuwe bedrijfswagen afgeleverd aan Bert,. (Foto: aangeleverd)

Bert’s Boxx nieuwe krachtpatser

HOLLANDS KROON - Autobedrijf Rick van Lierop heeft onlangs de nieuwe bedrijfswagen afgeleverd aan Bert, eigenaar van onder andere  Bert’s Boxx. Een nieuw model Ford Ranger Wildtrack ter vervanging van het vorige model. Bert is al jaren klant bij het autobedrijf, dus de keuze om ook dit nieuwe exemplaar te laten leveren door Autobedrijf Rick van Lierop was een logische keuze.

Een krachtpatser 

Deze krachtpatser is uitgevoerd in de kleur oranje, de huisstijlkleur van Bert. De auto is door Arthur Wigbout uit Hippolytushoerf voorzien van Bert’s huisstijl bestikkering. Het design in combinatie met de kleur van de auto is niet te missen als je hem tegenkomt.


De auto wordt ingezet om opslagcontainers bij klanten te plaatsen en op te halen, onder de naam Bert’s Move Boxx. Veelal wordt van deze dienst gebruik gemaakt als klanten verhuizen. Is de opslagcontainer gevuld dan wordt deze opgehaald en opgeslagen, totdat de klant aangeeft deze weer retour te willen hebben om de spullen uit te laden.


Rencent heeft Bert weer een nieuwe locatie toegevoegd waar klanten opslagruimte kunnen huren. Naast de vestigingen in Den Helder, Hippolytushoef wordt in Breezand de 4e opslaglocatie binnenkort geopend. Hier kun je al een opslag huren vanaf 1M2.


Voor meer informatie over opslagmogelijkheden:
www.bertsboxx.nl.