Afbeelding
(Foto: Pixabay)

Hoogste punt schoolgebouw Dunamare onderwijs

Nieuws

HAARLEMMERMEER - Het hoogste punt van schoolgebouw Dunamare onderwijs in Lincolnpark wordt aankomende week gehaald. Dat wordt gevierd op donderdag 28 maart. Onderwijswethouder Marjolein Steffens - van de Water is erbij.

In opdracht van Dunamare onderwijs ontwerpt en realiseert Wind Design & Build een nieuw schoolgebouw in Hoofddorp-Zuid voor het Rietland College, het Avantis College en de ISK Haarlemmermeer.

Lincolnpark

Het schoolgebouw wordt het nieuwe onderkomen voor middelbare scholen met praktijkonderwijs, VMBO Basis, Kader, GTL en Mavo onderwijs en ook de ISK. Het schoolgebouw voor zo’n 875 leerlingen krijgt een prominente plek in het centrumgebied van Lincolnpark. In het gebouw van circa 9.000 vierkante meter hebben de diverse onderwijsrichtingen hun eigen plaats, maar delen ze ook faciliteiten. De school wordt een aantrekkelijk en uitnodigend gebouw. Bovendien is het volledig duurzaam opgezet met veel aandacht voor gezondheid en biodiversiteit.

Ruwbouwwerkzaamheden lopen nog tot ongeveer juni 2024 en de afbouwwerkzaamheden van juni tot november. De oplevering wordt eind november verwacht.