De jonge talenten van EBI Sports deden het hartstikke goed!
De jonge talenten van EBI Sports deden het hartstikke goed! (Foto: Aangeleverd)

Veel prijzen voor EBI-Sports bij derde ontwikkelingstoernooi in Anna Paulowna

Sport

DIJK EN WAARD/ ANNA PAULOWNA - Bij het derde ontwikkelingstoernooi voor jeugdjudoka’s hebben de jonge EBI-Sports judoka’s uit Langedijk en Tuitjenhorn weer veel mooie prijzen behaald. In het eerste blok kwamen Wessel Koning en Bram Tesselaar in actie. Zij wonnen beide al hun wedstrijden en werden kampioen. 

In het tweede blok kwamen de vier judoka’s onder de 27 kilogram in actie. Susanna de Jongh wist al haar wedstrijden te winnen en werd dus eerste, Gijs de Valk en Nathan Dodde verloren hun laatste wedstrijd en werden tweede en Gijs Tesselaar begon wat moeizaam maar won er uiteindelijk ook twee en eindigde zodoende op de derde plaats. In het middenblok was alleen Ruben Buitendijk namens EBI-Sports op de mat en hij werd derde. 

In de middag kwamen de judoka’s geboren in 2011, 2012 en 2013 op de mat om te strijden voor de medailles. Julissa de Jongh, Lina Wiedijk en Huub Seijdell werden kampioen. Bruce Fillekes werd tweede en Jeroen Bekema behaalde de derde plaats. Het was dus een productieve dag voor de judoka’s en coach Frank Scholtes was zeer tevreden.

Voor meer informatie over Judoschool EBI-Sports kun je kijken op www.ebisports.nl of bel 06-51807361.


Wessel en Bram werden allebei kampioen. (Foto: Aangeleverd)