Duurzaam en betaalbaar: tweedehands kleding is een goed idee!
Duurzaam en betaalbaar: tweedehands kleding is een goed idee! (Foto: Pixabay)

Kleding- en speelgoedbeurs XL

HEERHUGOWAARD - Mamacafé Dijk en Waard organiseert zondag 7 april van 10.00 tot 13.00 uur weer de tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs XL in Heer Hugo aan de Gildestraat 2 in Heerhugowaard. De entree bedraagt 2 euro per volwassene. Het laatste uur is de entree gratis.

Mamacafé Dijk en Waard organiseert al jaren leuke bijeenkomsten waar je als zwangere of met je baby en jonge kinderen (0-4 jaar) naartoe kunt. Het café biedt een plek waar je gezellig koffie of thee kunt drinken, ervaringen kunt delen en waar je kind kan spelen in een veilige omgeving. Niet alleen is het een uurtje vermaak, ook ontstaan er soms langdurige vriendschappen. Er komen regelmatig gastsprekers of er worden workshops gehouden die het leven als moeder nog aangenamer kunnen maken. 

Voorheen werden ook ruilmomenten ingepland waar kinderkleding en speelgoed geruild kon worden, maar dat is nu veranderd. Mede om voor het Mamacafé meer bekendheid te creëren en ouders de mogelijkheid te geven tweedehands kinderspullen te kopen en te verkopen, organiseert het Mamacafé nu elk kwartaal een kinderkleding- en speelgoedbeurs. Voor het Mamacafé biedt de beurs een mogelijkheid om haar budget aan te vullen en zo nog meer te kunnen betekenen voor jonge ouders in Dijk en Waard. Daarnaast zijn deze beurzen echt een tegenwicht in deze consumptiemaatschappij en het bespaart ouders een hoop geld.

Zondag 7 april tref je een ruim aanbod aan tweedehands items voor kinderen. Denk aan kleding voor 0 tot en met 12 jaar, schoeisel, slaapartikelen (slaapzakken, lakens, dekens, hoeslakens), speelgoed en box- en speelkleden. Hte aanbod is geheel afkomstig van particulieren. Tip voor ouders die hun kind(eren) meenemen naar de beurs: draag ze met je mee in een draagzak of -doek.


Meer info vind je op www.

mamacafehhw.nl.