Ga met IVN West-Friesland mee op zoek naar kikkers.
Ga met IVN West-Friesland mee op zoek naar kikkers. (Foto: Pixabay)

IVN activiteit: op zoek naar kikkers

OOSTWOUD - Wist je dat kikkers eind maar/begin april uit hun winterslaap ontwaken? Door de stijgende temperatuur warmen hun lijfjes op en zodra ze warm genoeg zijn ontwaken ze. Leer meer over kikkers tijdens een gezinsactiviteit, georganiseerd door IVN West-Friesland.

Kom tweede paasdag meer te weten over kikkers

In het Erboetje is een prachtige kikkerpoel. Tijdens de activiteit gaan we kijken of er kikkers in zitten én letten we extra op of we kikkerdril zien drijven. Gids Ria De Graaf vertelt belangstellenden meer over de wereld van kikkers. Dit doet ze op maandag 1 april, tweede paasdag, om 13.30 uur bij Het Egboetje, gevestigd aan de Liederik 15 te Oostwoud. De locatie is goed met de auto te bereiken via de N240, afslag Hauwert. Het wordt aangeraden om je laarzen aan te trekken tijdens de activiteit. 


Informatie

De kosten bedragen 2,- euro voor leden IVN & KNNV, niet-leden betalen 4,- euro. Kinderen tot en met 12 jaar gratis door sponsorbijdrage van ABZ Seeds Andijk. Betalen via een betaalverzoek is mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met Linda Smit via: 06 24430197. 

Afbeelding
Afbeelding