Start bouw dorps- en schoolplein

GROSTHUIZEN - Dinsdag 2 april wordt er om 8:30 uur gestart met de bouw van het nieuwe dorps- en schoolplein van Grosthuizen. Wethouder Marian van Kampen geeft samen met de leerlingen van de school hiervoor het startschot. Met veel plezier nodigen wij u uit om bij dit feestelijke moment aanwezig te zijn.

Al 5 jaar is men bezig met de voorbereidingen voor een nieuw dorps- en schoolplein in Grosthuizen. Op maandag 5 februari stemde de raad van de gemeente Koggenland in met het financiële voorstel voor de vernieuwing van het schoolplein en dorpsplein. Na jaren van puzzelen en plannen maken, komt er een gloednieuw plein met ruimte voor spelen, groen en ontmoeting. 


Het plein wordt gerealiseerd door een samenwerking tussen de Gemeente Koggenland, OBS De Grosthuizerschool en het Doe-team Grosthuizen. Er is subsidie vanuit het Rijk en de Provincie Noord-Holland toegekend. Ook ontvangen we een bijdrage uit het schoolpleinfonds van de gemeente Koggenland en zal Stichting Allure, de stichting waar OBS De Grosthuizerschool onder valt, investeren in het nieuwe plein.

Uitnodiging

Mocht u interesse hebben om bij de feestelijke opening aanwezig te zijn, dan zien we uw aanmelding graag tegemoet via directie@grosthuizerschool.nl. Er is genoeg mogelijkheid voor het maken van foto’s en videomateriaal. We kijken ernaar uit u op dinsdag 2 april 2022 om 8:30 uur te verwelkomen op OBS De Grosthuizerschool.