Verhalenkring Sint Pieter Medemblik.
Verhalenkring Sint Pieter Medemblik. (Foto: Pexels)

Verhalenkring Sint Pieter Medemblik

Nieuws

MEDEMBLIK - In verenigingsgebouw Sint Pieter in Medemblik start dinsdag 14 mei een verhalenkring. Deelnemers krijgen de kans om te vertellen wat hen bezighoudt. Het doel is om daarmee groepsgenoten te stimuleren om zich open te stellen voor bijvoorbeeld een andere hobby. 

De verhalenkring bestaat in totaal uit twaalf bijeenkomsten, verdeeld over het kalenderjaar. Elke bijeenkomst heeft een ander onderwerp als thema. Voorbeelden van thema’s die aan bod komen gedurende de bijeenkomsten zijn reizen, beroepen, films, dieren en wonen. Alle thema’s zijn te relateren aan zowel vroeger als nu. Deelnemers mogen ook eigen voorwerpen - iets tastbaars - meenemen om hun verhalen levendiger te maken voor hun groepsgenoten. 

Deelname 

Deelname aan de verhalenkring is gratis. Koffie en thee is wel voor eigen rekening en kost 1,90 per kopje. Aanmelden kan bij WonenPlus via 0229-582581. Zij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 9.30 uur en 11.00 uur. De eerste bijeenkomst op 14 mei duurt van 10.00 uur tot 12.00 uur. De Sint Pieter is gevestigd aan Ridderstraat 9 in Medemblik.