Verwacht een avond vol grappen en verhalen die je niet snel zult vergeten.
Verwacht een avond vol grappen en verhalen die je niet snel zult vergeten. (Foto: aangeleverd)

Arie Vuyk speelt benefietvoorstelling Op dreef!

Nieuws

MEDEMBLIK - Cabaretier Arie Vuyk staat vrijdag 5 april om 20.00 uur op de planken van de Dorpskerk Opperdoes met zijn benefietvoorstelling Op dreef! Verwacht een avond vol grappen en verhalen die je niet snel zult vergeten.

In deze bijzondere avond deelt Vuyk zijn bijna-doodervaring op zijn vierde jaar. Terug op aarde begon hij zich te ergeren aan Zwitserse zakmessen, de gemiddelde smaak, stickers en musea. Dat was in het hiernamaals allemaal beter geregeld. Nu, vijf jaar later, viert Vuyk deze ervaring met liedjes, conferences en typetjes. Hij zal een nieuwe manier van playbacken introduceren en stilstaan bij het fenomeen van de groene flits. Hij zoekt antwoord op de vraag of we ook gelukkig kunnen zijn zonder zingevingscursussen. Als de hele wereld je huis is, waarom willen we dan groot wonen? Vuyk lacht die vragen samen met jou weg, en dat is de hemel op aarde.

Cabaretier Arie Vuyk komt gratis optreden om geld in te zamelen voor Het Kerkeboetje. Alle opbrengsten gaan naar het renoveren van Het Kerkeboetje. Locatie: Dorpskerk Opperdoes, Kerkebuurt 16. Reserveer kaarten via info@dorpskerkopperdoes.nl.