Tulpenveld in Westfriesland.
Tulpenveld in Westfriesland. (Foto: Gerda Holla)

IJsclub Andijk organiseert Tulpenwandeltocht

Nieuws

ANDIJK - IJsclub Andijk organiseert voor allen die wandelen mooi en gezond vinden de Tulpenwandeltocht op zondag 21 april. 

15 jaar geleden was de eerste Tulpentocht en inmiddels is deze Tulpenwandeltocht niet meer weg te denken. Vele wandelaars uit heel West-Friesland, maar ook daarbuiten, lopen deze Tulpenwandeltocht in het mooie Andijk. 

Uit de vele reacties bleek dat mensen genoten van de leuke ontvangst. Ook de eenvoud en het gezellig samenzijn tijdens de tocht vinden de wandelaars mooi. En het dorp Andijk waar men doorheen loopt, verrast de mensen steeds opnieuw. de organisatie hoopt weer op een grote opkomst zondag 21 april en ziet ernaar uit iedereen te mogen begroeten en er samen een mooie wandeldag van te maken met goed wandelweer. Parkeren is gratis vlakbij de start. Bij de stempelposten zijn toiletten aanwezig. Inschrijven kan ter plaatse bij de start.

Start en inschrijven

De start van de 15e Tulpenwandeltocht is bij Zorgboerderij de Tulp, Kleingouw 151, 1619 CJ Andijk. Start en inschrijven: van 9-12 uur. Kosten: Jeugd t/m 12 jaar € 3,00*. Boven de 12 jaar € 6,00*. Opgelet: de wandelaar wandelt geheel op eigen risico.

*Leden van ijsclub Andijk krijgen op vertoon van hun lidmaatschapskaart 2023/2024 €1,50 korting.

Meer informatie: bel 0228-591556 of mail denieuwebakkerij@hotmail.com.