Jongeren in actie voor goede doel

ANDIJK - Bij de jongerengroep van de Gereformeerde Kerk ontstond na een gastlezing het idee om zich in te zetten voor het goede doel. Zij doen dit door samen geld op te halen voor stichting Hart voor Moldavië. Met dit geld kunnen de kinderen in Moldavië meedoen aan zomerkampen.

De stichting verleent in Moldavië hulp aan de armste mensen. De activiteiten in de zomerkampen helpen de kinderen zich te vermaken, ontwikkelen en kennis te maken met het geloof. Zo zijn ze even weg uit de armoedige omstandigheden waarin zij verkeren. 


De jongeren zetten zich voor dit project in en hopen tussen januari en augustus € 5000 bij elkaar te sparen. De kinderen krijgen hiermee een onvergetelijke zomer vol activiteiten en aandacht!

De activiteiten die hiervoor op de planning zijn: 13.04 - eerste diner, 20.04 - tweede diner 25.05 - auto’s wassen, waarna van de jongeren van 2 tot 9 augustus afreizen naar Moldavië om mee te helpen in de zomerkampen. 

Wat doen ze in de zomerkampen?

Liefde en aandacht voor de kinderen 

Talenten ontdekken 

Voorzien in basisbehoeften 

Kennismaking met de Bijbel

Doneren kan via rekeningnr. NL81 RABO 0302 4035 66 o.v.v. Gereformeerde Kerk Andijk, met vermelding: Moldavië-project donatie. Meer informatie: mail of app manteljoy@gmail.com / 06-37792580.