Kuin Makelaardij viert hun vijftienjarige jubileum!
Kuin Makelaardij viert hun vijftienjarige jubileum! (Foto: aangeleverd)

Vijftien jaar Kuin Makelaardij

ANDIJK - Dit jaar viert Kuin Makelaardij haar vijftienjarige bestaan. Een mijlpaal waar zij trots op zijn, want in deze vijftien jaar hebben zij talloze opdrachtgevers mogen begeleiden naar mooie resultaten.

In 1999 zette Allard Kuin zijn eerste stappen in het vak, waarbij hij waardevolle ervaring heeft op gedaan bij diverse makelaarskantoren. In 2009 richtte hij Kuin Makelaardij op, met een schat aan kennis en ervaring. Samen met het team, bestaande uit Petra, kandidaat-makelaar, en Maud die de opleiding kandidaat-makelaar bijna heeft afgerond, blijven zij zich inzetten om de opdrachtgevers op een hoog niveau te begeleiden en te adviseren bij welke stap dan ook in het vastgoedproces. En omdat Kuin makelaardij graag haar vijftienjarige jubileum wil vieren trakteren zij op iets speciaals.

Speciaal aanbod

Zij begrijpen namelijk als geen ander dat de verkoop van een woning vaak een stressvolle periode kan zijn. Daarom streven zij ernaar om verkopers zoveel mogelijk te ontzorgen. Zodra uw woning verkoopklaar is gemaakt voor de woningfotografie of voor de bezichtigingen, kunt u écht gaan ontspannen. Kuin makelaardij neemt dan namelijk alles bij u verder uit handen, u kunt gaan ontspannen. Als u voor 1 juli 2024 een huis bij Kuin Makelaardij in de verkoop zet krijgt u een relaxte hotelovernachting met ontbijt cadeau! Om even heerlijk te genieten en te ontspannen in deze spannende periode. Maar dat is nog niet alles; misschien bent u wel op zoek naar uw droomwoning. Ook dan bieden zij een speciale aanbieding voor u: 15% korting op de aankoopopdracht. Samen met u gaan zij op zoek naar uw droomhuis!

Informatie

Viert u ook samen met Kuin Makelaardij het vijftienjarige bestaan? Ga voor meer informatie over Kuin Makelaardij naar de website: www.kuinmake laardij.nl.