Nieuwe website 't Brakenkerkje

OBDAM - Heeft u al een kijkje genomen op onze vernieuwde website, wij zijn erg blij met het eindresultaat.

Twee leuke activiteiten in april

De reserveringen gaan nu via een boekingsbureau, bijkomstigheid is wel dat er daardoor boekingskosten worden berekend van 1,- euro, maar het reserveren is hierdoor wel gemakkelijker geworden. De winter loopt op zijn einde en daarmee ook het culturele seizoen 2023-2024. Er staan in april nog twee leuke evenementen op het programma. In de vorige editie stond er bij Lotte Walda helaas een verkeerde datum gemeld i.p.v. 12 april stond er 21 april, excuses voor dit misverstand.

12 april

Op vrijdag 12 april singer-songwriter Lotte Walda, Lotte zal samen met gitarist Menno Roymans de nummers van haar album Dragonfly ten gehore brengen. Het is volledig geïnspireerd door de natuur en de prachtige reizen die zij heeft mogen maken. Het album is een eerbetoon aan de magie van het leven, de schoonheid van de aarde en de wonderen van de seizoenen. Reserveren via www.brakenkerkje.nl 

21 april

Op zondag 21 april verzorgt het koor Frank en Zij een bijzonder concert met High Tea. Op harmonieuze wijze brengen zij een repertoire van uiteenlopende nummers die op harmonieuze wijze wordt gearrangeerd en uitgevoerd met choreografie. Ze hebben er veel tijd en energie in gestoken om een mooi en gevarieerd programma ten gehore te brengen onder leiding van Frank Hoebe. Reserveren via de mail: frankenzij@gmail.com.