Trotse kampioenen.
Trotse kampioenen. (Foto: aangeleverd)

Dynamo dames 1 handbal kampioen 2e klasse

URSEM - Dames 1 van SC Dynamo is kampioen geworden in de tweede klasse in de zaal. In een thuiswedstrijd tegen KSV werd het kampioenschap behaald. 

De tribune van de Mijsehal in Schermerhorn was afgeladen vol met vaste supporters, familie, vrienden en sponsoren. De dames schoten uit de startblokken en snel was er een flinke voorsprong op tegenstander KSV. Tot groot enthousiasme van de supporters werd de voorsprong steeds verder uitgebreid en uiteindelijk was snel duidelijk: dit gaat niet meer mis. 

Een grote overwinning was het startsein van een enorme ontlading en een flink feest in de Dynamo kantine, met Paul Vlaar als gangmaker. Als kers op de taart werd de competitie afgesloten met een 20-21 overwinning op de nummer 2 HVC. Kortom een prachtseizoen met een mooie uitdaging om vanaf volgend seizoen te handballen in de 1e klasse!

De selectie wordt komend jaar getraind door Marcel Neuvel, voormalig hoofdtrainer van Westfriezen. Ondanks het goed gevulde dames 1 blijft Dynamo op zoek naar nieuwe leden. Interesse? Mail naar handbal@scdynamo.nl.