Kom jij langs?
Kom jij langs? (Foto: aangeleverd)

Begint het alweer te kriebelen?

LIMMEN - Met het voorjaar in aantocht en de eerste zonnestralen die doorbreken, komt ook het verlangen naar het buitenleven weer tot leven. Voor velen betekent dit een hernieuwde aandacht voor de tuin. Zaterdag 6 april opent Kwekerij Cristian Schilder haar deuren voor een open dag, vergelijkbaar met het bekende evenement 'Kom in de Kas'. Een uitgelezen kans voor iedereen om kennis te maken met het nieuwe bedrijfspand en om het voorjaar in volle glorie te verwelkomen. 

Lente brengt nieuw begin voor Kwekerij Cristian Schilder in Limmen

In het teken van deze jaarlijkse herleving kondigt Kwekerij Cristian Schilder met trots de opening aan van haar fonkelnieuwe pand aan de Rijksweg in Limmen, gelegen tussen Broekhuis en Keer op Keer. Dit ruime complex markeert niet alleen een nieuw hoofdstuk voor de kwekerij, maar symboliseert tevens het begin van een bloeiende periode.

Assortiment

Vanaf zaterdag 30 maart zullen de zelfgekweekte perkplanten weer in overvloed beschikbaar zijn. Denk aan een divers assortiment waaronder geraniums, million bells, portulacca, vlijtige liesjes en nog veel meer. Door de uitbreiding van het pand is er meer ruimte gecreƫerd voor vaste planten, wat heeft geleid tot een aanzienlijke verbreding van het assortiment. Daarnaast wordt de aandacht voor bodemkwaliteit niet vergeten, met een ruime voorraad bemeste tuinaarde, tuinturf, gedroogde koemest en potgrond.


Kwekerij Cristian Schilder, Rijksweg 127, Limmen. Meer informatie: www.kwekerijcristianschilder.nl