Singer-songwriter Krystl.
Singer-songwriter Krystl. (Foto: aangeleverd)

Singer-songwriter Krystl in kerkje Markenbinnen

Uitgaan

MARKENBINNEN - Singer-songwriter Krystl komt vrijdag 15 maart samen met haar collega-muzikant Kobus Groen naar het kerkje van Markenbinnen, Dorpsstraat 43. 

De opzet is een intiem concert waar multi-talent Krystl al haar facetten laat zien; van powerful en energiek tot aan klein en ontroerend. Zij tourt met dit programma momenteel langs vele kleine theaters in het land en maakt ‘een tussenstop’ in Markenbinnen. 

Singer-songwriter Krystl maakte in 2010 een vliegende start met haar carrière door de hitsingle Golden Days. Ze won een Edison voor Beste Nieuwkomer, een 3FM Award en een Buma Award en bracht succesvolle radiosingles uit als Bottles, Fool For You en Circles. De afgelopen vier jaar tourde ze met het country/pop trio The BlueBirds.

Het concert begint om 20.15 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. De entree is vrij, er wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd ten behoeve van het bekostigen van dit concert en de instandhouding van het kerkje. Plaats reserveren kan door een mail te sturen naar secretariaat@kerkjemarkenbinnen.nl