Popup Choir van Maarten en Tijmen.
Popup Choir van Maarten en Tijmen. (Foto: aangeleverd)

Gevarieerd maandprogramma bij De Bullekerk

Uitgaan

ZAANDAM - Van klassiek tot pop; van mooie liedjes tot literatuur. In de maand maart is er bij cultureel centrum De Bullekerk, Westzijde 75, van alles te zien en beleven. 

Van luisterliedjes tot meezingen met Abba hits

Zo is pianist, liedjesschrijver en bandleider Bernd van den Bos op vrijdag 15 maart present met zijn nieuwe serie ‘Bernd ontvangt..’ De eerste gast die hij ontvangt is Paul de Leeuw. Samen brengen zij een programma met mooie luisterliedjes. Aanvang 20.00 uur.

Kom zondag 17 maart lekker Gimme! Gimme! Gimme! van ABBA zingen met het Popup Choir van Maarten en Tijmen. Zij spelen. Jij zingt. Popup Choir is in het voorjaar van 2024 elke maand te vinden in de Bullekerk. Zing mee, samen met een heleboel anderen. Aanvang 14.00 uur. 

Tributeband REMIND 

De succesvolle tributeband REMIND brengt vrijdag 22 maart een ode aan R.E.M., de iconische band die het in de jaren ‘80 en ‘90 wist te schoppen van alternatieve folk/rock band tot wereldwijde superband. Aanvang 20.00 uur. 

Gunfactor

Schrijfster Roxane van Iperen was Zomergast en werd verkozen tot Taalstaatmeester in het radio 1 programma De Taalstaat. Ze werd bij het grote publiek bekend met het boek ’t Hooge Nest, waarmee ze de Opzij Literatuurprijs won. Zij is zaterdag 23 maart bij ‘De Bul’ te zien vanaf 20.00 uur. Daarnaast komt comedian Gerrie Smits. Een verhalenverteller en filosoof die binnen no time de gunfactor van de zaal te pakken heeft.

Woensdag 27 maart brengt Wouters Harbers een concert getiteld: Via Dolorosa. Een prachtig passieconcert Samen met de zangers van Cantus Lux Aeterna. Aanvang 11.00 uur. 

In de stille week - voorafgaand aan Pasen - voert het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor op woensdag 27 maart een concert uit met mooie passieliederen. Aanvang 20.00 uur. 

Meer informatie over kaartverkoop www.bullekerk.nl

Tribute naar de iconische band R.E.M. (o.a,. bekend van Losing My Religion)
Pianist, liedjesschrijver en bandleider Bernd van den Bos ontvangt Paul de Leeuw.