Help jij mee toeristen te ontvangen op ons Zaanse erfgoed?
Help jij mee toeristen te ontvangen op ons Zaanse erfgoed? (Foto: aangeleverd)

De Zaansche Molen zoekt vrijwilligers

ZAANSTREEK - Bij vereniging De Zaansche Molen, eigenaar van dertien industriemolens en het Molenmuseum, zijn honderden vrijwilligers nodig om de molens te laten draaien en malen, bezoekers te ontvangen van over de hele wereld en de vereniging goed te laten functioneren. In verband met het komend toeristenseizoen wordt er naarstig gezocht naar versterking van het team.

Hulp bij ontvangst toeristen op Zaans werelderfgoed hard nodig

"Al die vrijwilligers vormen een hechte community van enthousiaste mensen die elkaar kennen, waarderen en versterken. Het is bijzonder om onderdeel uit te maken van deze hechte groep en samen met alle anderen je steentje bij te dragen aan dit erfgoed van wereldformaat. Ontvang het publiek of geef rondleidingen, wordt suppoost, maalploeglid, redacteur of medewerker educatieteam; er is bij De Zaansche Molen altijd iets te doen en geen dag is hetzelfde!"

Aanmelden

Heb jij een dagdeel per week of meer over en ben je handig, welbespraakt, heb je affiniteit met ons erfgoed, vind je het leuk om mensen te ontmoeten en ben je vol goede wil?  Binnenkort gaat het seizoen weer volop van start en kan De Zaansche Molen jouw hulp goed gebruiken. 

Er is altijd iets te doen en geen dag is hetzelfde! 

Is je belangstelling gewekt? Kijk dan ook op de website van De Zaansche Molen en meld je aan op www.zaanschemolen.nl/word-vrijwilliger. Er wordt dan snel contact met je opgenomen voor een kennismaking.