Het belooft een mooi spektakel te worden.
Het belooft een mooi spektakel te worden. (Foto: aangeleverd)

Mini Derby voor Pumptrack

Nieuws

Door: Mark de Niet

NIEUWE NIEDORP - De inzet van de ‘miniderby’ is niet alleen de winst in de wedstrijd, maar ook een zo hoog mogelijk sponsorbedrag voor fase 2 van de Pumptrackbaan in Park de Meet. Nu fase 1 gereed is blijkt de uitdagende baan een grote aantrekkingskracht te hebben op de jeugd uit Winkel en Nieuwe Niedorp. Het is de grote wens van de initiatiefnemers om het sportveld ernaast grondig te renoveren met nieuwe doelen, baskets en vers asfalt. Daarbij is er ook een graffitimuur in de plannen getekend.

Park de Meet

Om geld bijeen te brengen heeft het bedrijfsleven in de regio al gul gedoneerd, maar ook het verenigingsleven laat zich niet onbetuigd. Park de Meet is niet de grens, maar de verbinding tussen de dorpen Winkel en Nieuwe Niedorp waar jong en oud elkaar ontmoeten. Voor de leefbaarheid in het park zetten de JO14 maar wat graag hun beste beentje voor.

Welkom op sportcomplex

Voor de wedstrijd, die door Nh1816 Verzekeringen wordt gesponsord, zijn vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms, tantes en natuurlijk de buren van harte welkom op het sportcomplex van VV Nieuwe Niedorp om de jeugd aan te moedigen. Je kan aan de Pumptrack bijdragen door voor vijf euro een totoformulier in te vullen waarbij je kans maakt op een aantal mooie prijzen, bijvoorbeeld een bezoek aan een wedstrijd van AZ.

Aanvang van de ‘miniderby’ op het terrein van VV Nieuwe Niedorp is om 11.45 uur. Het belooft een mooi spektakel te worden, waarbij sportiviteit en verbinding centraal staan.