Malletband van Creona.
Malletband van Creona. (Foto: aangeleverd)

Concert Malletband van Creona in Wieringerwerf

Uitgaan

WIERINGERWERF - De malletband van Creona verzorgt op zaterdagavond 13 april een lenteconcert in de theaterzaal van de Cultuurschuur in Wieringerwerf.

Zij hebben samenwerking gezocht met ‘Los Zand’ en het concert de titel ‘Met een vrolijke noot’ gegeven. Onder de naam ‘Los Zand’ hebben Tineke Kaag, Gonda Landman, Jan Klous en Marcel Vijselaar eerder al eens wat kleine optredens gedaan in de Wieringermeer.Dat is al heel wat jaartjes geleden, maar in de tussentijd zijn ze wel regelmatig bij elkaar gekomen om gewoon gezellig wat muziek met elkaar te maken.

Gonda en Jan nemen hierbij de instrumentale begeleiding voor hun rekening, Gonda op de accordeon en Jan op de gitaar, en Tineke en Marcel vertolken liedjes op hun eigen wijze. Alle vier komen ze uit de polder, Gonda, Jan, en Tineke wonen in Slootdorp en Marcel in Wieringerwerf. Tineke en Marcel hebben jarenlang samen gespeeld bij Toneelvereniging Lely, en hebben hierdoor al heel wat uurtjes op de planken gestaan. Nu zullen ze in een andere rol op het toneel staan, waardoor u ze nu eens op een andere manier zult leren kennen. Ook Gonda en Jan kennen elkaar al heel wat jaren, en zij bespelen diverse instrumenten. Alle vier heel verschillende types, maar verbonden door de passie met elkaar muziek te maken en het publiek een leuke avond te bezorgen.

De samenwerking met de malletband van Creona is uniek. Wat er op 13 april gebracht gaat worden houden ze nog even stil, maar het zal een verrassend optreden worden.

Kaarten á 7,50 euro voor dit concert zijn te bestellen door te mailen naar kaartverkoop@creona.nl.