De cover van het kinderboek.
De cover van het kinderboek. (Foto: aangeleverd)

Semmie het zeeroverskind en de papegaaiendief

Vervolg van de voorpagina.

Alysse legt uit: "Ik ben altijd wel in de weer met creatieve projecten. Dan ben ik een periode bezig met haken, dan weer een periode met fotograferen, dan weer met schilderen. Ook heb ik een tijdje stickers gemaakt. Het zit altijd wel in de creatieve hoek. Dit lag dus ook wel in mijn straatje en ik vond het dan ook super leuk Semmie te mogen bedenken als tekening."

'Een vervolg op Semmie zou me leuk lijken'

De drie kinderen van het gezin Van Soeren vormden de inspiratie voor het allereerste boek van Chris. Met een grote wereld aan fantasie in zijn hoofd neemt hij de kleine lezertjes van acht tot twaalf jaar mee in zijn wereld vol avonturen. 

Druk gezinsleven

Op de vraag of Chris de smaak van het schrijven nu echt te pakken heeft, antwoordt hij: "Voordat ik Semmie schreef was ik bezig met een ander boek. Deze is nog steeds niet af maar ik hoop het ooit wel af te ronden, ja. Ook zou een vervolg van Semmie me leuk lijken. Maar de tijd vinden om hiervoor te zitten is soms wat lastig met een voltijdbaan en druk gezinsleven." Echter", besluit de kersverse auteur: "Er is totaal geen haast bij dus dat zal vast een keer lukken!"

Meer informatie

Boekgegevens Titel: Semmie het zeeroverskind en de papegaaiendief. ISBN: 9789464893946. Prijs: €20,50, inclusief verwerk- en verzendkosten naar Nederland en België Uitvoering: paperback. Het boek is te krijgen via de webshops van Boekscout, Bruna, Bol.com.