Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: archief)

Gezellig samen eten bij Open Tafel

Nieuws

WARMENHUIZEN - Inwoners van Warmenhuizen en bewoners van het Angelapark worden hartelijk uitgenodigd voor een bijzonder culinair samenzijn in de vertrouwde buurtkamer, voorheen bekend als de grote zaal van Angelapark. Dinsdag 26 maart staat de deur open voor een open tafel evenement, waarbij gemeenschap en lekker eten centraal staan.

Het initiatief, dat al menig maag heeft verwend, biedt een uitgelezen kans om eens niet zelf te hoeven koken en tegelijkertijd te genieten van goed gezelschap. Vanaf 17.00 uur kunnen maximaal 50 gasten aanschuiven voor een smakelijk menu.

Voor een bedrag van 18,50 euro wordt een gevarieerd diner geserveerd, een soepje als opwarmer, een hoofdgerecht van hachee met rode kool, appelcompote en aardappelgratin en een verfrissend dessert als zoete afsluiter. Bij het diner zijn een drankje naar keuze inbegrepen, evenals koffie of thee vergezeld van bonbons.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 20 maart bij Graag Gedaan via telefoonnummer 0226-393838, tijdens het spreekuur op maandag en vrijdag van 9.15 uur tot 10.15 uur. Voor vragen kun je ook contact opnemen met Lida Roozendaal via 0226-392837 of 06-27205342. Het belooft een gezellige avond te worden waarbij buurtgenoten en vrienden kunnen genieten van elkaars gezelschap en heerlijk eten. Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt en vol is vol.