De nieuwe winkel is luxueus ingericht, voorzien van prachtige verlichting en biedt meer ruimte.
De nieuwe winkel is luxueus ingericht, voorzien van prachtige verlichting en biedt meer ruimte. (Foto: aangeleverd)

Feestelijke opening bij Zwaan Schoenmakerij & Lederwaren

SCHAGEN – De gloednieuwe winkel van Zwaan Schoenmakerij & Lederwaren werd maandag 18 maart feestelijk geopend in het Makado winkelcentrum. Als hét vertrouwde adres voor schoenreparaties en lederwaren, en met ruim 25 jaar ervaring, is Zwaan een begrip in de regio. Om de opening te vieren kunnen klanten de komende tijd profiteren van aantrekkelijke acties.

‘Je vindt ons een deur verder’

Bij Zwaan Schoenmakerij & Lederwaren kun je terecht voor een scala aan diensten, waaronder schoenreparaties, het maken van sleutels en een uitgebreide collectie van tassen en lederwaren. Of het nu gaat om koffers, reis- en schooltassen of andere accessoires, Zwaan heeft het allemaal. ''De afgelopen tien jaar waren we gevestigd op een tijdelijke locatie in het Makado'', vertelt eigenaar Paul Zwaan. ''We wisten toen al dat de verbouwing van het winkelcentrum op de planning stond, maar het was afwachten wanneer we klanten in onze nieuwe winkel mochten verwelkomen. En dat moment is nu aangebroken!''

Leuke acties

''Hier zijn we dan, slechts een deur verder'', lacht hij. ''Het is voor ons belangrijk dat klanten ons gemakkelijk kunnen vinden in het vernieuwde winkelcentrum. Onze nieuwe winkel is luxueus ingericht, voorzien van prachtige verlichting en biedt meer ruimte. In de komende periode hebben we leuke acties waar klanten van kunnen profiteren. De details van deze acties zijn te vinden in onze advertentie in deze krant!'' Het team van Zwaan Schoenmakerij & Lederwaren nodigt iedereen van harte uit om langs te komen in de prachtig nieuwe winkel op nummer 83.

Zwaan Schoenmakerij & Lederwaren, Makado Centrum 83, 1741 JA Schagen
Tel: 0224 - 214 272