Welkoop 't Rijpje opent de deuren voor een dag vol leuke activiteiten.
Welkoop 't Rijpje opent de deuren voor een dag vol leuke activiteiten. (Foto: aangeleverd)

Feestelijke lente-opening bij Welkoop ‘t Rijpje op tweede paasdag

SINT MAARTEN - Maak je klaar voor een onvergetelijke start van het lenteseizoen, want op 1 april, tweede paasdag, opent Welkoop 't Rijpje de deuren voor een dag vol leuke activiteiten, heerlijke lekkernijen en gezellig samenzijn. 

Hier zijn enkele hoogtepunten van het evenement:

1. Demonstratie Boomzaagkunst: Laat je verbazen door de behendigheid van onze vakman terwijl hij levendige kunstwerken creƫert uit hout. Ontdek de finesse van het ambacht terwijl de zaag door het hout glijdt en spectaculaire sculpturen tevoorschijn tovert.

2. Demonstratie Mandenvlechten: Kom en zie hoe prachtige manden worden geweven uit natuurlijke materialen. Leer meer over deze eeuwenoude ambachtelijke techniek en laat je inspireren om zelf aan de slag te gaan.

3. Demo van Edgar & Cooper Honden- en Kattenvoeding: Ontmoet de experts van Edgar & Cooper en ontdek alles over gezonde voeding voor je trouwe viervoeters. Breng je viervoeter mee om te laten proeven. 

4. Springkussen en Traptrekkerbaan: Voor de jonge avonturiers hebben we een springkussen en een spannende traptrekkerbaan om hun energie kwijt te kunnen. Laat ze rennen, springen en lachen terwijl ze genieten van deze leuke activiteiten.

5. Dieren Knuffelen: Kom en ontmoet onze lieve dieren. Van kleine kuikentjes tot nieuwsgierige geitjes, er is genoeg liefde en knuffels te delen tijdens dit evenement.

6. Poffertjes en Limonade: Laat je smaakpapillen verwennen met heerlijke poffertjes en verfrissende limonade. Geniet van deze traditionele lekkernijen terwijl je de sfeer opsnuift van het lentefeest.

7. Knutselen in de Kas: Laat je creativiteit de vrije loop tijdens onze knutselsessies in de kas. Maak je eigen lentekunstwerk en neem een stukje van de lente mee naar huis.

8. Dierenschilderijen van Ciska de Wolf: Bewonder de prachtige dierenschilderijen van lokale kunstenaar Ciska de Wolf. Laat je betoveren door haar talent en breng een beetje dierenmagie in je huis.

9. Loterij: Doe mee aan onze spannende loterij en maak kans op fantastische prijzen. Wie weet ga jij naar huis met een speciale verrassing om het lenteseizoen te vieren.


Mis dit lentefeest niet en kom langs bij Welkoop 't Rijpje op 1 april. Of je nu komt voor de activiteiten, de lekkernijen of gewoon voor de gezelligheid, we heten je van harte welkom om samen met ons de lente te verwelkomen!