Op de ruime slaapafdeling worden diverse nieuwe modellen getoond.
Op de ruime slaapafdeling worden diverse nieuwe modellen getoond. (Foto: aangeleverd)

Verrassende Paasshow bij de Schakel!

DEN HELDER - Dat wordt weer genieten deze Paasshow bij de Schakel wonen en slapen tot en met tweede paasdag 1 april! Er zijn vele prachtige nieuwe collecties op de meubel- en slaapafdeling ontvangen en de showroom is hiermee weer sfeervol aangepast met de nieuwste accessoires.

Wonen en slapen onder één dak

Zo zijn er diverse woonprogramma’s, bankstellen en hoekbanken ontvangen van onder meer Made For Comfort en Happy@Home, zoals bijvoorbeeld model Morris. De Paasshow van dit jaar staat in het teken van volop nieuwe collecties, gunstige aanbiedingen en sfeervolle presentaties. Op de ruime slaapafdeling worden diverse nieuwe modellen boxsprings, ledikanten en kledingkasten gepresenteerd. Aangekleed met de nieuwste dekbedovertrekken en met  aantrekkelijke acties van onder andere Serta, Avek, M Line en Altijd Goed Slapen.

Uiteraard bent u welkom voor een deskundig slaapadvies. Ook voor woningtextiel (raambekleding en vloeren) bent u bij de Schakel aan het juiste adres! Holland Haag pakt uit met een verfrissende nieuwe collectie gordijnen en Interfloor met diverse fraaie vinyl- en tapijtkwaliteiten. Maar ook diverse nieuwe pvc-vloeren. U maakt het thuis namelijk nog sfeervoller met een mooie nieuwe vloer of fraai gordijn! Tijdens de paasshow tot en met 1 april zijn er diverse paasaanbiedingen en ontvangt u 10% van het aankoopbedrag als waardecheque voor een volgende aankoop, of  5% korting op de gehele collectie (kijk op de website voor alle informatie en de voorwaarden). 

Aanbiedingen

Op de compleet nieuwe website vindt men ook de gehele collectie en alle paasaanbiedingen. 

Op tweede Paasdag is de Schakel geopend van 11.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom voor heerlijke koffie, cappuccino of thee met diverse lekkernijen en voor iedere klant is er een vrolijk voorjaarsgeschenk (bij aankoop vanaf € 500,-).
De Schakel wonen en slapen | Ravelijncenter 4 | Den Helder | www.deschakelwonen.nl

Genieten deze Paasshow bij de Schakel.