Burgemeester Karen Heerschop en bestuurder Parnassia Marieke van de Ven.
Burgemeester Karen Heerschop en bestuurder Parnassia Marieke van de Ven. (Foto: Parnassia)

Galadiner voor cliënten en mantelzorgers Parnassia

Nieuws

CASTRICUM - Na enige jaren zonder, vond dinsdag 19 maart het achtste galadiner in het gemeentehuis van Castricum plaats. Ruim 70 cliënten van GGZ-instelling Parnassia kregen samen met hun mantelzorgers een vijf gangen-diner aangeboden. 

‘Vrienden Parnassia Groep’ maakte het mogelijk dat het gemeentehuis van Castricum werd omgebouwd tot een sfeervol restaurant. Dankzij de sponsoren Huuskes, de gemeente Castricum, bouwbedrijf ABB Ontwikkeling BV, F. v.d. Vooren BV, PIDZ Alkmaar en Pink Roccade was het mogelijk om deze avond aan te bieden.

Ontvangst door burgemeester 

De gasten ontvingen een warm welkom van burgemeester Karen Heerschop van de gemeente Castricum en Marieke van de Ven, bestuurder van Parnassia en Reakt. Vervolgens werden zij naar hun tafels begeleid door de gastheren en -dames van de zwarte brigade, samengesteld uit sponsoren, het college van B&W en bestuurs- en directieleden en medewerkers van Parnassia. Burgemeester Karen Heerschop genoot volop: “Ik ben trots dat ik onderdeel mocht zijn van de zwarte brigade. Ik zag iedereen genieten en ik heb mooie, spontane gesprekken met cliënten gehad.”

Culinaire invulling 

De avond werd opgeluisterd door muzikaal entertainment verzorgd door shanty- en folksongkoor ‘De Skulpers’. Op het menu stond onder meer een klassieke steak tartaar met truffelmayonaise en kwartelei, een bisque met zeevruchten en een duo van zacht gegaarde kalfssukade en flat iron.

Vrienden van Parnassia Groep 

Vrienden van Parnassia Groep organiseert al enkele jaren een jaarlijks galadiner voor cliënten en mantelzorgers. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door bedrijven die het welzijn van deze cliënten een warm hart toedragen en bereid zijn hun diensten hiervoor in te zetten.