John NotLennon.
John NotLennon. (Foto: Leonie Versantvoort)

John NotLennon bij De Zwaan

UITGEEST – John NotLennon, artiestennaam van Ramon Box, treedt op zondag 14 april op in Uitgeest met zijn voorstelling ‘Yeah, yeah, yeah’. Zijn wieg stond in Nederland, maar zijn hart ligt in Liverpool. 

Al sinds zijn prille jeugd is hij volledig in de ban van The Beatles en rock-‘n-roll. Als zanger/gitarist van een Beatles tribute-act gaf hij optredens in heel Europa en maakte hij een tournee door de Filipijnen. Ook speelde hij als straatmuzikant in het Londense Covent Garden, op de boulevards van Cannes en in de oude binnensteden van Bretagne.

Solo

Nu speelt hij solo als John NotLennon, met akoestische gitaar en zang. In die hoedanigheid was hij eerder al te zien bij het Open Podium. In de rol en outfit van Beatle John Lennon neemt hij het publiek mee terug naar de swinging sixties en rocking fifties. Met vooral heel veel Beatles, maar ook een vleugje Everly Brothers, een snufje Buddy Holly en een beetje Elvis. Een middag vol nostalgie dus.

Tickets

De aanvang is om 14.30 uur en de entree kost 10,00 euro, een ticket inclusief lunch bij eetcafé KLAAS kost 22,00 euro. Kaarten kopen kan via www.dezwaancultureel.nl of, indien nog beschikbaar, aan de zaal. 

De Zwaan Cultureel

De Zwaan Cultureel, Middelweg 5 te Uitgeest.