Schadenberg Groep in Hem geeft de officiële kick-off van de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen.
Schadenberg Groep in Hem geeft de officiële kick-off van de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. (Foto: aangeleverd)

Schadenberg Groep geeft kick-off van de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Nieuws

HEM - Schadenberg Groep in Hem opent zaterdag 16 maart van 10.00 tot 14.00 uur haar deuren voor publiek. Deze open dag is onderdeel van de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD) en biedt een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van dit vooraanstaande familiebedrijf in de bouwsector. 

Bezoekers krijgen de kans om de laatste innovaties op het gebied van infrastructuur, dakwerken en andere bouwgerelateerde projecten te ontdekken. Extra leuk detail: Schadenberg Groep geeft dit jaar de kick-off van het complete event. Waarnemend burgemeester Pieter Dijkman van gemeente Drechterland komt langs om de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen officieel te openen. Tijdens deze dag kunnen bezoekers deelnemen aan een reeks activiteiten, waaronder demonstraties die de dynamiek en veelzijdigheid van de bouwsector laten zien. Voor jong en oud is er van alles te beleven. Een van de onderdelen is de ‘DateKeet’ waar geïnteresseerden in een informele setting vragen kunnen stellen aan de HR-medewerkers. Ook is er van elke business unit binnen Schadenberg Groep een vertegenwoordiger aanwezig die informatie verstrekt en vragen beantwoordt. Dit zorgt voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden en het leven bij Schadenberg Groep.

Bouwvakkersontbijt

Het evenement is gratis en toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de bouwsector of in Schadenberg Groep in het bijzonder. Zoals het een familiebedrijf betaamt, wordt er ook voor iets lekkers gezorgd. Namelijk een echt ‘bouwvakkersontbijt’ in de vorm van een gratis frietje/snack. 

Informatie

Belangstellenden zijn zaterdag 16 maart welkom van 10.00 tot 14.00 uur bij de Schadenberg Groep, Zuiderkoggeweg 19 in Hem. Ga voor meer informatie naar de website: www.schadenberg.nl.