Open dag WLGroep Westfriesland

REGIO - WilgaerdenLeekerweideGroep (WLGroep) organiseert zaterdag 16 maart van 13.00 tot 16.30 uur hun jaarlijkse open dag. 

Kom naar de open dag op 16 maart

Op diverse locaties staan deze dag de deuren wijd open, dus wees welkom en neem een kijkje! Enthousiaste medewerkers en vrijwilligers vertellen graag over hun werk en wat wij voor onze cliënten kunnen betekenen. Ga voor meer informatie naar: www.wlgroep.nl/open-dag-2024 

In beweging

WLGroep is dé aanbieder van ouderen- en gehandicaptenzorg in West-Friesland met 63 locaties, 3.900 cliënten, 2.700 medewerkers en 1.350 vrijwilligers. De Open dag 2024 staat in het teken van ‘WLGroep in beweging’. Want bewegen draagt bij aan een goede mentale en fysieke gezondheid van iedereen. In Wognum is een ‘Wandel je slim en fit’-route uitgezet met quizvragen als ‘Hoeveel van deze Open Dag-wandelrondjes moet je lopen om een kleine pizza te verbranden?’ En bij woonzorgcentrum Avondlicht in Hoorn staat een smoothie-fiets waarmee je kunt werken aan je conditie.

 Locaties

De volgende locaties doen mee met de open dag: Dagbestedingslocatie De Makerij - Dampten 28 in Hoorn, Woonzorgcentrum Avondlicht - Geldelozeweg 66 in Hoorn, Woonzorgcentrum De Bosman - Sint Lucasstraat 9 in Venhuizen, Woonzorgcentrum De Wilgenhof - De Wilskracht 26 in Wervershoof, Zorgappartementen gehandicaptenzorg Vossestaart - Vossestaart 1 in Wognum én Zorgappartementen gehandicaptenzorg Hollandse Cirkel - Hollandse Cirkel 62 in Zwaag.