Patrick Bekkers en Wiebe de Wit van All Inn Keukens.
Patrick Bekkers en Wiebe de Wit van All Inn Keukens. (Foto: aangeleverd)

Zorgeloos uw keuken bij ALL INN

ALL INN Keukens werd in 2021 opgericht door Patrick Bekkers en Wiebe de Wit. Zij besloten, na een samenwerking van 15 jaar, dat het tijd werd om de sprong te wagen door samen een bedrijf te starten. Met hun jarenlange ervaring weten zij precies wat zij de klant kunnen bieden.

Patrick en Wiebe regelen alles tot in de puntjes, ook de nazorg

De kracht van ALL INN Keukens is het ontzorgen van de klant. Wij leveren een totaal concept, komen graag bij u thuis om in persoonlijke sfeer naar uw wensen te luisteren. Zodat u de juiste keuze maakt en zorgeloos van uw droomkeuken kunt genieten. Wij regelen alles van advies, ontwerp tot aan alle technische aspecten. Ook behoren het sloopwerk, verwijderen van de bestaande keuken, electrawerk, loodgieterswerk en schilderen tot onze diensten. Met liefde voor het keukenvak plaatsen wij onze klanten altijd op de eerste plaats.


Bij ALL INN Keukens is Patrick uw eerste aanspreekpunt en begeleidt hij het gehele proces van het eerste intake gesprek tot aan het prachtige eindresultaat. Patrick en Wiebe streven naar perfectie en een zorgeloos proces.

Wiebe is bij ALL INN Keukens verantwoordelijk voor de technische kant. Van ontwerp tot montage is hij bij elke project nauw betrokken om op technisch vlak kwaliteit te leveren waar ALL INN Keukens voor staat. Samen met Patrick creƫren en realiseren wij uw persoonlijke woonbeleving.


ALL INN Keukens zijn er voor de mensen die kiezen voor kwaliteit en daarin ontzorgd willen worden. Voor klanten die alles tot in de puntjes geregeld willen hebben. Ons werk houdt niet op nadat de keuken is geleverd. Ook de nazorg hoort bij ons werk, ALL INN Keukens is uw aanspreekpunt en wij ontzorgen u van A tot Z.


Voor meer informatie kijk op www.allinnkeukens.nl. Tel. 06 55 33 34 47. E-mail: info@allinnkeukens.nl Of scan de QR-code.


Patrick Bekkers en Wiebe de Wit van All Inn Keukens.