De leukste films voor jong en oud.
De leukste films voor jong en oud. (Foto: Adobe Stock)

De leukste paasfilms voor het hele gezin

Gezellig samen met vrienden of familie een filmpje kijken tijdens de paasdagen? En zijn er talloze films om uit te kiezen! Haal de paaslekkernijen tevoorschijn, nestel je comfortabel op de bank en geniet. Hier zijn enkele onmisbare films die absoluut niet mogen ontbreken op je kijklijst tijdens de paasdagen.

Paasfilms die niet mogen ontbreken op je kijklijst

Hop

In de film Hop gaat de paashaas met pensioen. De 17-jarige E.B. (de afkorting van Easter Bunny) moet zijn vader opvolgen als paashaas, maar hier heeft hij helemaal geen zin in. Hij wil liever een rockster worden en de wereld ontdekken.
Om zijn vader te ontwijken gaat hij ervandoor. Hij komt terecht in Hollywood en wordt daar vrienden met de
20-jarige Fred. Dit is het
begin van een groot avontuur.

The dog who saved Easter

Een andere niet te missen film is: The dog who saved Easter. De familie van Zeus gaat op cruise tijdens de paasvakantie en Zeus mag de vakantie doorbrengen in een hondenpension. Iedereen geniet van de vakantie, totdat het allemaal mis lijkt te gaan. De concurrente wil nu eindelijk korte metten maken met het pension en dit is het punt dat de dieren ingrijpen.

Russ wil dit jaar de paashaas zijn

In de film An Easter Bunny Puppy wil Russ wil dit jaar de paashaas zijn. Zijn familie denkt daar heel anders over: een hond hoort een hond zijn. Tijdens een wandeling stuiten Russ en zijn baasje op het gouden Fabergé-ei. Kan door deze ontdekking een nooit opgelost mysterie opgelost worden?

Pieter Konijn

In deze mix van speelfilm en animatie geniet de eigenwijze en ondeugende Pieter van een geweldig leven samen met zijn vrienden. Tot hij tegenover een sterke nieuwe vijand komt te staan in zijn voortdurende strijd om de groenten in de tuin van meneer Verhoef. Hoe zal dit aflopen?

Ben Hur

Ben je op zoek naar een leuke film die geschikt is voor (jong)volwassenen? Kies dan voor de Amerikaanse historische dramafilm Ben Hur.


Twee oude jeugdvrienden ontmoeten elkaar weer: Ben Hur, een joodse prins en zijn vriend, een Romeinse generaal. Omdat hun politieke zienswijze zó verschilt wordt Ben-Hur als slaaf op de Romeinse galeien gezet. Vastbesloten om zijn Joodse volk te redden houdt Ben-Hur vol in het harde leven als slaaf.

Gezellig 's avonds een film kijken met het gezin.
Gezellig 's avonds een film kijken met het gezin.