Fietsenwinkel van Doorn.
Fietsenwinkel van Doorn. (Foto: aangeleverd)

Fietsenwinkel van Doorn opent de deuren na verbouwing

BEVERWIJK - Na een flinke periode van verbouwen gaan aanstaande zaterdag eindelijk de deuren open van de nieuwe vestiging van Fietsenwinkel van Doorn. 

Breestraat 94 in Beverwijk

Na meer dan honderd jaar gevestigd te zijn op de Koningstraat, gaan ze in een groter pand op de Breestraat. Meer ruimte, beter bereikbaar, een achteringang voor de reparaties, twee verdiepingen… Een unieke kans die deze ondernemer niet kon laten liggen. De winkel staat helemaal in het teken van waar een nieuwe fietsenwinkel aan moet voldoen. Een grote moderne werkplaats, speciale opslag voor accu’s in brandwerende gecertificeerde kasten, een mega magazijn met onderdelen voor alle soorten reparaties, een grote afdeling met tweedehands (elektrische) fietsen en een ruim assortiment nieuwe (elektrische) fietsen.


Het is een bijzondere verbouwing geweest, omdat eigenaar Emiel van Zijl, graag rekening wilde houden met duurzaamheid. Hergebruik en duurzame materialen stonden daarbij voorop! Kom je ook kijken? Laat je verrassen door de enorme showroom die achter de voordeur schuilt.

Loterij

Kom aanstaande zaterdag naar de winkel en doe mee met de gratis Fietsenwinkel van Doorn loterij! Maak kans op een waardecheque van maar liefst 1000 euro en andere te gekke prijzen zoals een Fuji Instax camera, gratis onderhoudsbeurten voor de normale én elektrische fiets, handige accessoires voor je fiets, bioscoopkaarten en nog veel meer! Meedoen? Zie de advertentie op pagina 15 van deze krant.


Fietsenwinkel van Doorn

Breestraat 94, 1941 EL in Beverwijk


0251-223756

www.fietsenwinkelvandoorn.nl