Groepsfoto officiele lancering
Groepsfoto officiele lancering (Foto: Sport Heroes)

Zonnige lancering van Schiedam Beweegt geslaagd

Nieuws

Na een bruisende lancering op 20 maart in het Playground Park Woudhoek, wordt teruggeblikt op een geweldige officiƫle aftrap van Schiedam Beweegt. Bij de lancering waren wethouder Antoinette Laan en tal van samenwerkingspartners uit de gemeente Schiedam aanwezig.

Schiedam Beweegt, gericht op het bevorderen van sport- en beweegactiviteiten voor kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar op diverse pleintjes in Schiedam, kende een goedbezochte aftrap. Tijdens het evenement werden diverse activiteiten georganiseerd, waaronder voetbal, basketbal, hockey, tennis, een megaspringkussen en leuke IPS-games. Aan deze activiteiten werd enthousiast deelgenomen door ruim 150 kinderen en jongeren uit de buurt.
De aanwezigheid van partners en belangstellenden bood een uitgelezen kans om nader met elkaar kennis te maken en samen de mogelijkheden voor toekomstige samenwerking op en rond de pleintjes te verkennen. Schiedam Beweegt heeft als doel jongeren te activeren door laagdrempelige sport- en beweegactiviteiten aan te bieden op verschillende pleintjes.

Pleinactiviteiten

Schiedam Beweegt organiseert al sinds begin maart diverse sport- en spelactiviteiten op twee pleintjes in Schiedam. Hier kunnen kinderen uit de buurt gratis en zonder inschrijving lekker meebewegen. Na een schooldag lekker je energie kwijt? Doe mee!

Playground Park Woudhoek
Elke maandag 14:45 - 16:45 uur
Elke woensdag 13:00 - 15:00 uur

Het Stoompje (Marconiweg)
Elke dinsdag 14:00 - 16:00 uur
Elke donderdag 14:00 - 16:00 uur

Meer weten over Schiedam Beweegt? Ga dan naar www.schiedambeweegt.nl.