Afbeelding
(Foto: PR)

Hier in Westland ontmoet je komend weekend de Paashaas

Uitgaan

Komend Paasweekend 2024 bruist het van de paasvreugde in verschillende dorpskernen van het Westland. Van gezellig paasshoppen tot betoverende eierenjachten, er is voor elk wat wils.

‘s-Gravenzande

In het centrum van ‘s-Gravenzande staat zaterdag 30 maart in het teken van paasplezier. Tussen 11:00 en 16:00 uur verwelkomt het centrum de Paashaas en zijn vriendjes voor een meet & greet. Voor de jongste bezoekers staat een smakelijke traktatie klaar. Maar dat is niet alles, vanaf 9:00 uur trakteren deelnemende winkeliers op een gezellig paasontbijtje in hun winkels, inclusief koffie, thee en lekkernijen. Mis het niet bij Kapsalon Haar en Zo, Meiden van Lex, Etos, Ben’s Fashion en Voorberg Schoenen. 

Tussen 13.00 tot 15.00 uur kunnen kinderen aanschuiven in de Langestraat 76 om onder enthousiaste begeleiding een leuke paaseieren versieren voor in de paastak. Deze activiteit is gratis, aanmelden is niet nodig. De terrassen zijn geopend, winkeliers en horeca zijn er klaar voor om van deze Paaszaterdag een mooi voorjaarsfeest van te maken. 


De Lier

Ook De Lier staat in de schijnwerpers met een bezoek van de Paashaas. Vanaf 10:00 uur kunnen bezoekers genieten van lekkernijen uitgedeeld door 2 vrolijke Paashazen in de Hoofdstraat. Een perfecte gelegenheid voor een leuk fotomoment!

Naaldwijk

In Naaldwijk staat een betoverende eierenjacht op het programma. Kinderen van alle leeftijden zijn uitgenodigd om tussen 10:00 en 16:00 uur op zoek te gaan naar 15 glanzende gouden paaseieren verstopt in de etalages van verschillende winkels. Met inschrijfformulieren verkrijgbaar bij De Speelwijzer aan de Rembrandtstraat 21, belooft deze paasspeurtocht een avontuurlijke dag te worden. Naast het speuren naar eieren, kunnen deelnemers op de foto met paashazen en worden er chocolade-eitjes uitgedeeld.