Een stralende Sandra en Roel Bakker tonen de puzzel die ze uitdeelden.
Een stralende Sandra en Roel Bakker tonen de puzzel die ze uitdeelden. (Foto: Mabel Böhms)

Roel en Sandra Bakker Juweliers stralen op 30-jarig jubileumfeest

Zakelijk

Het was feest, zaterdag 23 maart bij Roel en Sandra Bakker Juweliers. In hun pand aan de Dijkstraat in Honselersdijk vierde het echtpaar het 30-jarig jubileum van hun familiebedrijf met hun trouwe klantenkring. 

Een bonte mix van zo’n tachtig klanten kwam hen die dag feliciteren, variërend van trouwe bezoekers tot oude bekenden die de vroegste dagen van de winkel meemaakten. Roel en Sandra verwelkomden iedereen met heerlijke cupcakes en leuke acties, zoals 20% korting op bijna alles. Ook deelden ze een puzzel uit van zichzelf, gemaakt door cartoonist Richard de Rijke. 

Het feest was een mooie gelegenheid voor ‘t Nederhofje om hun nieuwe mobiele barista in gebruik te nemen. Cliënten en begeleiders van deze dagbesteding serveerden koffie vanuit hun, vorige maand nog door Roel en zijn zoon omgebouwde bakfiets. Dat beviel goed. 


Sylvia (links), Shirley (rechts), en twee cliënten van dagbesteding ‘t Nederhofje zorgden voor warme koffie. - Mabel Böhms

Onder het genot van de koffie werden er prachtige herinneringen opgehaald, door meerdere generaties klanten. Ook werden Roel en Sandra bedankt voor al die jaren met attenties, zoals bloemstukken en flessen wijn.

Nog nagenietend van deze geweldige dag werken Roel en Sandra vol vertrouwen verder aan de toekomst. Met hun zoon Jeffrey als mede-eigenaar, hun andere zoon Dennis als goudsmid in de zaak en dochter Serena die hun webshop beheert.

‘Gewoon normaal blijven’

Met zowel gevestigde als trendy merken spelen ze in op de persoonlijke wensen van de klant. Dit doen ze vanuit het motto: “Gewoon normaal blijven en meedenken met je klant”, dat al dertig jaar het geheim is van hun succes.