Afbeelding
(Foto: Danny Ploegaert)

Opnieuw evenwicht tussen Westlandia en SC Monster

In de Vierde divisie B leek puntenverlies aanstaande voor FC 's-Gravenzande in het thuisduel tegen Heerjansdam met in de slotfase een 0-2 tussenstand op het scorebord. Toch werden er nog drie punten vergaard. Stefan Bruijn scoorde tweemaal in één minuut en Sil van Ooijen bracht het Juliana Sportpark helemaal in jubelstemming door 3-2 te scoren voor de ploeg van trainer Mike Jonk.

Eveneens drie punten voor Westlandia, dat het niet al te moeilijk had in Ridderkerk tegen RVVH: 0-3.

Een trede lager ook dubbel succes voor de regioploegen in de eerste klasse C met winst in uitwedstrijden voor SV Honselersdijk en VELO tegen respectieveijk SV Den Hoorn en Die Haghe.


In de tweede klasse D brak Westlandia op eigen veld de zegereeks van SC Monster af. Er werd met 1-1 afgesloten. Door de nederlaag van CION heeft SC Monster de koppositie te pakken. Poulegenoot Verburch verloor niet alleen van VFC, maar moet het voorlopig ook zonder doelman Dylan Kuiper doen. Een ongelukkige botsing leverde een dubbele beenbreuk op.

In 3D staat HVC'10 na eigen winst en overige resultaten nu acht punten los van Excelsior'20. Prima pespectieven zo om de degradatie van vorig seizoen in het eerste jaar  onder nieuwe trainer John de Ronde weer goed te maken.


In de vierde klasse D blijft Maasdijk hoopvol na 0-4 winst op VDL.

Westland Accountancy Cup

Er zijn weer speeldata vastgesteld voor het toernooi om de Westland Accountancy Cup: 16-4 Lyra-Westlandia (za), 25-4 KMD-Verburch, 30-4 Quintus-Honselersdijk. Alle duels op complex vv Naaldwijk, aanvang 19.00 uur. Winnaars naar de halve finales. De winnaar van FC 's-Gravenzande-HVC'10 (23-4) speelt in de kwartfinale tegen SC Monster.

De finale staat voor zaterdag 8 juni op de rol.