Tim van der Meer.

Quintus moet oppassen

Ook in de thuisbeurt tegen SEP weer een zwaar gehavend Quintus waar de trainers flink moesten puzzelen om een elftal op de been te brengen. Dat werd na 10 minuten nog iets penibeler toen ook laatste man en aanvoerder Bryan de Brabander de strijd geblesseerd moest staken. Toch was Quintus het eerste half uur heer en meester en de benutte strafschop van Tim van der Meer had zeker uitgebreid kunnen worden, maar het vizier stond meerdere keren niet op scherp. Uit een strafschop voor SEP werd het 1-1 bij rust.
Dylan de Brabander rondde in deel twee beheerst af voor 2-1 en er leek niets aan de hand voor de thuisclub. Uit een goedkope strafschop en een betwist doelpunt in de extra tijd draaide SEP de rollen toch nog om. Wederom een onverdiende en zure nederlaag voor Quintus, dat in de hoek zit waar de klappen vallen. Herstel is gewenst, want anders wordt het nog heel moeilijk.