Tim van Marrewijk noteerde met Westlandia de vierde clean sheet in een uitbeurt dit seizoen. (Foto: Danny Ploegaert)

Westlandia heeft in Ridderkerk niet veel te duchten van een mat RVVH

Westlandia was voor de rust heer en meester en het op het oog ongemotiveerde RVVH leek het wel te geloven. De Ridderkerkers kwamen er niet aan te pas en mochten blij zijn dat Westlandia maar één keer scoorde. Dat gebeurde na ruim 20 minuten toen aanvoerder Desley Bransen links in de zestien werd aangespeeld en keeper Kristijan Nikolic het nakijken gaf: 0-1.

Na de rust kwam presenteerde de thuisclub zich wat beter en kon diverse kansen bij elkaar spelen. Het leek wachten op de gelijkmaker, maar de treffer viel aan de andere kant in het voordeel van Westlandia. Op een assist van de ingevallen Peter Cedeno rondt Mark van der Zalm voor 0-2 af. Daarmee leek de wedstrijd gespeeld. Bij RVVH knakte er iets en Westlandia profiteerde kort voor tijd nogmaals toen Dinand Kuhn in twee keer de 0-3 eindstand op het bord bracht. Het was voor Westlandia de tweede afgetekende zege op een rij.