Afbeelding
(Foto: )

Paasspeurtocht in Ter Heijde

Vrijdag 29 maart, Goede Vrijdag is er een Paasspeurtocht in Ter Heijde aan Zee. Traditiegetrouw gebeurt dat in de ochtend van Goede Vrijdag.

Heb je een leuk paashaaspak, paasversiering, diadeem oortjes of andere leuke dingen? Doe ze lekker aan en op en loop mee!

Verzamelen

Om 9.30 uur wordt er verzameld bij Het Vrondel voor de inschrijving. Het inschrijfgeld is 2 euro en pinnen is mogelijk. Ieder kind krijgt na inschrijving een strippenkaart. De toch is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar.

Om 10.00 uur gaat de Paasspeurtocht dan van start. Alle kids mogen door Ter Heijde wandelen, op zoek naar de Paasfoto’s en deze tellen. De foto’s hangen verspreid over Ter Heide achter de ramen van de huizen.

Aanbellen

Natuurlijk loopt of fietst de Paashaas zelf ook rond in Ter Heijde en heeft hij misschien wel lekkere traktaties bij zich. Als je bij een huis komt waar een tekening hangt, mag je aanbellen en krijg je ter plekke een leuke of lekkere Paasattentie.


Voor alle kinderen die meedoen is er na afloop iets te drinken in Het Vrondel. Om 11.00 uur maakt de Paashaas de uitslag bekend van het aantal getelde Paasversieringen.


Kom je ook op Goede Vrijdag naar Het Vrondel? Natuurlijk mogen je ouders, opa en oma ook gewoon meelopen en helpen met zoeken.